Veel gestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Bel of mail ons gerust, dan helpen we je erg graag verder.

Service

Als u de laatste tijd meer onderweg bent geweest dan verwacht en u daardoor over u jaarlijkse kilometers heen bent gegaan, is dit geen probleem. 90% van alle leasecontracten moet worden herberekend omdat er meer of juist minder kilometers zijn gemaakt dan contractueel is vastgelegd.

Bij een ruim verschil tussen de contractuele kilometers en de werkelijkheid, passen we het contract tussentijds aan, zodat u nooit te veel of te weinig betaald. Dit scheelt nare verrassingen achteraf.

Bij Mobiliteitslease Drenthe zien we te veel of te weinig rijden niet als verdienmodel. Wij begrijpen dat u als zakelijk rijder soms meer of juist minder rijdt dan verwacht. Dit zien we niet als verdienmodel. Wij bewegen mee met uw mobiliteitsbehoeftes.

Een leaseofferte is altijd maatwerk. Iedere berijder heeft haar of zijn eigen wensen. Dat maakt iedere klant uniek. Bij Mobiliteitslease Drenthe mag u veel zelf bepalen, denk hierbij aan kleur, opties, accessoires en zelfs leverancier. Daarbuiten hebben we een zeer ruim aanbod van diverse merken. In de veranderlijke automarkt geven wij daarom het liefst persoonlijk advies. 

Klik hier voor onze populairste lease-aanbiedingen.

Schade

Ja, wij vergoeden schade aan een auto zonder dader. Wel betaalt u eenmalig een eigen risico. In sommige gevallen zullen wij u vragen om aangifte te doen bij de politie. 

Nee u leaseprijs zal niet worden verhoogd wanneer u schade meldt, ook niet wanneer de schade niet te verhalen is op een tegenpartij.

Indien u zelf een auto heeft verzekerd en daarmee schadevrije jaren hebt opgebouwd is het goed om te weten wat er met deze schadevrije jaren gebeurd als u lang geen auto meer verzekerd heeft.
Voor de exacte voorwaarden kunt het beste contact opnemen met de uw verzekeraar.

Lars Hulsebosch
Heeft u een vraag?
Neem contact op met ons!