Full service mobiliteitspartner
Gevestigd in de regio Drenthe
Onze voordelen

  Persoonlijk advies

  Wij ontzorgen u

  Snel schakelen

  Korte lijnen en een vast contactpersoon

Onze service

Uw mobiliteit is onze zorg!

Als Mobiliteitslease Drenthe zijn wij gestationeerd en actief in de provincie Drenthe.

Onze leveranciers zijn veelal bedrijven uit de regio, hierdoor hebben we een breed en sterk netwerk in de regio met korte lijnen en snelle service. Hierdoor kunnen we juist binnen onze mooie provincie uw mobiliteit op een hoogwaardige manier verzorgen voor een gunstig tarief.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op en onze accountmanagers.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel staan. Bij ons geen hoge drempels, maar korte lijnen met uw persoonlijke leasepartner. Wij regelen alles, zoals de reclame op uw voertuig of de bedrijfswageninrichting. Niet alleen kunnen wij u als ondernemer adviseren, maar ook uw medewerker die in de auto gaat rijden. Denk aan advies over bijtelling en wet- regelgeving, maar ook merk, type of brandstofkeuze. Kortom een heldere, duidelijke en daadkrachtige partner voor al uw mobiliteitsvragen. 

Persoonlijk advies

Wij kunnen u adviseren op alle gebieden bijvoorbeeld, over de aankoop van uw nieuwe (bedrijfs)auto, maar natuurlijk ook over lease. Bijvoorbeeld financial lease, Full operationeel lease en alle fiscale mogelijkheden, plichten en soms voordelen die hierbij horen.

 

Voor al uw vragen

Mobiliteitslease Drenthe is een leasemaatschappij waar u terecht kunt, voor al uw mobiliteitsvragen. Adviseren op een duidelijke eerlijke en correcte manier over het kopen of leasen van een voertuig is ons doel. Wij zijn niet merkgebonden en kunnen zo merk onafhankelijk met uw meedenken over al uw mobiliteitsvraagstukken. 

Martin Jutstra
Heeft u een vraag?
Neem contact op met ons!