Personenauto's

Bij Mobiliteitslease Drenthe beschikken we over een uitgebreid assortiment, alle merken en modellen zijn mogelijk zowel in benzine, diesel, Hybride als elektrische voertuigen. 

 

Offerte aanvragen

 

Hieronder vindt u een aanbieding van de Kia Picanto als leasemodel. 

Kia Picanto

De nieuwe Kia Picanto 1.0 DPi is een kleine stadsauto met een compact maar ruim interieur. Hij is voorzien van een efficiënte 1.0 liter driecilinder benzinemotor die zorgt voor voldoende vermogen en een lage uitstoot.

De Kia Picanto 1.0 DPi is ook uitgerust met een aantal handige technologieën, zoals een touchscreen-infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto, zodat je onderweg gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete muziek en apps.

Wat betreft veiligheid biedt de Kia Picanto 1.0 DPi ook een aantal topkwaliteit features, zoals een achteruitrijcamera, parkeersensoren en een rijstrookwaarschuwingssysteem. Dit alles maakt de Kia Picanto 1.0 DPi tot een slimme en veilige keuze voor zowel stedelijk als landelijk rijden.

Als ondernemer is het rijden van een bestelbus niet altijd meer voordeliger. Een compactere auto zoals de Kia Picanto is wellicht een uitstekend vervoermiddel voor uw onderneming. Bij Mobiliteitslease Drenthe least u de Kia Picanto al vanaf 336,22 Euro per maand exclusief BTW op basis van 20.000 kilometer per jaar en een looptijd van 5 jaar. 

Stephan Timmer
Heeft u een vraag?
Neem contact op met ons!