Ruit- en lakschade

Lichte schade, zoals lak- en ruitschade repareren we in onze eigen garage of bij onze steunpunten in Hoogeveen en Emmen. Neem hiervoor contact met ons op: 0592 743000

De voorruit is een belangrijk, maar kwetsbaar onderdeel. Een klein steentje kan al voor schade zorgen. Wanneer deze schade niet tijdig wordt hersteld, kan de ruit verder scheuren door temperatuurschommelingen. Ruitschade moet dus altijd zo snel mogelijk worden gerepareerd. 

Een beschadiging of sterretje in de ruit is gemakkelijk te herstellen en is als leaserijder kosteloos. Onze medewerkers of partners hebben professionele apparatuur tot hun beschikking en kunnen de ruitreparatie daardoor snel en vakkundig uitvoeren. Wanneer het sterretje kleiner is dan een twee-Euro munt is reparatie bijna altijd mogelijk.

Doorrijden met een ster in uw ruit

Een sterretje in de ruit kan door temperatuurwisselingen voor barsten zorgen in het glas. Als dit gebeurt, dient het glas vervangen te worden. Voor deze vervanging betaalt u een eigen risico. Reparatie wordt daarentegen in de meeste gevallen 100% vergoed door de leasemaatschappij. Ook komen auto's met een ster in de ruit groter dan twintig millimeter niet door de APK heen, waardoor u als ondernemer stil kan komen te staan.

Jos Reuvers
Heeft u een vraag?
Neem contact op met ons!