Financial lease

Financial lease is een vorm van financieren. U betaalt een vast bedrag per maand en wordt direct eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit levert mogelijk fiscale voordelen op. U investeert zonder uw eigen geld aan te spreken en kunt op korte termijn al de weg op. De auto is uw eigendom en u regelt zelf de aankoop, verzekeringen en het onderhoud. Een auto leasen met financial lease levert mogelijk fiscaal voordeel op, de auto komt op de balans te staan van uw onderneming, 

Voordelen

  • Financier uw vervoermiddel tot 100% (excl. BTW)
  • Volledig aftrekbare rente
  • Verlaag uw maandbedrag door een slottermijn op te nemen of een aanbetaling te doen
  • Profiteer van fiscale voordelen als investeringsaftrek, renteaftrek en fiscale afschrijving
  • U bent direct economisch eigenaar van het vervoermiddel

Welke leasevorm past bij mij?

Financial Lease wordt juridisch gezien als een langlopende lening en drukt op de hoeveelheid liquide middelen beschikbaar in uw onderneming. Daarnaast draagt u zelf het restwaarderisico. Dit houdt in dat bij een snellere daling in waarde van uw auto of bus, u als ondernemer verantwoordelijk bent voor het compenseren van het verschil in waarde.

Ook bent u bij financial lease zelf verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie

Om te kijken welke leasevorm het meest geschikt is voor uw bedrijf maken we graag een op-maat-gemaakte offerte. Vul hieronder uw gegevens in en ontvang gratis advies voor uw mobiliteitskwestie. 

Offerte aanvragen


Jos Reuvers
Heeft u een vraag?
Neem contact op met ons!