Elektrische lease

Met een Elektrische Auto stoot u minder C02 uit en betaalt u minder bijtelling. Lease in 2022 een zakelijke auto en geniet van slechts 16% bijtelling op auto's met een cataloguswaarde tot 35.000 Euro. 

Laadpaal installatie

Zakelijk elektrisch rijden is interessant voor de milieubewuste ondernemer die een nieuwe auto wil rijden voor een vast bedrag per maand. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het elektrisch rijden. Laadpalen kunnen we zelf leveren en plaatsen, zodat u hier zelf geen tijd in hoeft te steken. De kosten van de laadpaal kunnen we bij Mobiliteits Lease Drenthe in de lease verwerken, zodat u een consistent bedrag per maand betaalt. 

Ons aanbod

Mobiliteitslease Drenthe is de lokale partner voor het zakelijk leasen van elektrische auto's. Onze hoofdvestiging in Assen is zes dagen per week geopend om u van advies te voorzien of te helpen bij pech. Daarnaast hebben we steunpunten in Hoogeveen en Emmen, ideaal voor de ondernemer onderweg. Wij bieden elektrische auto's aan van gerenomeerde merken waaronder Toyota, Suzuki, Volkswagen en KIA. Elektrische modellen zijn zowel te vinden binnen de personenauto's en de bedrijfsauto's.

Vraag naar de actuele voorraad elektrische auto's via het contactformulier:

Contact


Stephan Timmer
Heeft u een vraag?
Neem contact op met ons!